HUNGARORING
Miénk a Pálya!

Ez még mindig a boxutca bejárata

Ez pedig már a pálya utolsó része, a célegyenes, és az arra ráfordító kanyar utáni rázókövek és műfű.

Miután megálltam fotózni a pálya néhány pontján, én is átrobogtam a célegyenesen, tekertem mint az állat, mintha a Túr de Francc befutóján lennék, és amikor a rajtvonalon átfutottam, felemeltem mindkét karom, és ünnepeltettem magamat! :D Tapsolt mindenki, ujjongott a közönség (a lelátón lévő 3 ember) - így ért véget első köröm, amit a Hungaroringen futottam, biciklivel (és fotógéppel) :)) Sajnos a köridőm nem mértem, de olyan 47:13.837 körül lehetett, ha jól számoltam. :))

A lelátók kiürültek - ahogy a képen is látszik -, miután a "gyors" körömet megfutottam! :)

Valami Opel-autó-találmány-izé :)


Átjáró a paddockba a célegyenes fölött.

A boxutca hátsó részén közben folyt az élet. Az Opel programjai elég sok látogatót kicsábítottak ezen a napon a Hungaroringre. Mi is letettük a biciklit a tárolóba - avagy a bicikli-parkolóba :) -, és körülnéztünk kicsit, mert a szervezett indulás vissza Budapestre csak 12-től volt. Így egy órán keresztül nézelődhettünk, és láttunk például szebbnél-szebb Opeleket:


Opel Mokka - nagyon tetszett!

Opel Mokka - gyönyörű!

"Opel veresenyautó - 1903"

Az új Opel Insignia, Astra és Corsa

És nem utolsó sorban 2012 Év Autója, az elektromos Opel Ampera
- és egy morcos apuka, egy bőgő - pontosabban: üvöltő - kisgyerekkel a nyakában :) -

A túra összességében nekem nagyon tetszett, a szervezése kiváló volt, bár jobb lett volna, ha egy kicsit több időnk van a pályán kerekezni. Vissza Budapestre szinte végig lefele gurultunk, alig kellett tekerni, de odafele sem volt fárasztó az út, laza tempóban lehetett haladni. Ez azt hiszem a harmadik ilyen jellegű rendezvény volt, a tavalyiról itt lehet még megnézni egy jópofa videót (az első perce nagyon hangulatos! :D), és jövőre állítólag megint lesz ilyen --- akkor is tuti jövünk, és akkor igyekszem majd jobb köridőt menni! :))

előző oldal | vissza a blog főoldalára